Afvallen

 

\Als je van plan bent om af te vallen en al lange tijd worstelt met overgewicht is het misschien tijd om hier verandering in te brengen.

Het internet is vol met tips en tricks voor als je van plan bent om af te vallen. Echter is het niet aangeraden om zomaar tips te volgen van personen die geen verstand hebben van het lichamelijke mens en ook niet hiervoor een studie hebben gevolgd.

Afvallen is niet makkelijk en gaat ook niet snel gebeuren als je in je oude eetpatroon en slechte gewoontes blijft hangen. Ook wil dit niet zeggen dat je niets meer kunt eten en niet meer kunt blijven genieten van een lekker etentje.

Er zijn veel personen die verschillende pillen aanbieden en hier reclames voor maken, maar indien je niet eerst gaat overleggen met je dokter is het afgeraden om dit zelf uit te proberen.

Op een snelle en onverstandige manier afvallen kan negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid.

Daarom is het aangeraden om langs je huisarts te gaan als je beslist om af te vallen en hij/zij zal je verder onderzoeken en specifieke analyses laten maken om je vervolgens het beste plan voor te stellen wat het beste bij jou gezondheid en figuur past.

Gedurende het afval proces is het ook aangeraden dat je goed en open blijft communiceren met je dokter,zodat hij je goed onder controle kan houden en nog beter kan begeleiden en advies kan geven.

Je familie en vrienden kunnen je ook zeker hierbij helpen, door je te steunen en ervoor je te zijn, wanneer je dit het meest nodig hebt.